Classicmarknaden.se Kontakta oss Om oss Lgg in ny annons
Med ClassicMarknaden.se har vi skapat ett ställe där alla vi motorentusiaster kan samlas och sälja/köpa inte bara fordon utan även delar och litteratur. Fokus har lagts på annonsering av delar då vi saknat en sida som erbjuder ett bra sökprogram som gör det lätt att finna just den delen du letar efter. Gratis annonsering är det också.

Vi har även med ClassicMarknaden.se skapat en enkel och bra sökning för all den litteratur som omger vår motorhobby och som också är svår att hitta på andra webbsidor. Vidare vill vi skapa ett register med olika specialistfirmor för motorhobbyn som gör det lättare för oss alla att hitta precis den typ av företag vi letar efter för att få hjälp med våra renoveringar. Även när det gäller motor och märkesklubbar så vill vi här på ClassicMarknaden.se bli ett register där du lätt kan hitta klubben som speglar just ditt intresse eller ditt märke av motorfordon.

Vår målsättning att med ClassicMarknaden.se skapa en intressant och givande mötesplats för alla oss motorentusiaster som kan vara till nytta och glädje för oss alla, samt underlätta i vårt eviga sökande efter den rätta delen eller den rätta specialistfirman.

ClassicMarknaden.se